loading...

بهار بارنج

شرکت تولیدی،توزیعی و خدماتی بهار بارنج

بازدید : 592
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1399 زمان : 9:31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بهار بارنج

چه کسانی نباید گوجه سبزبخورن ؟

کد مطلب : 67124زمان مطالعه : 3 دقیقه

گوجه سبزیکی از میوه‌های پرطرفدار در فصل بهار به شمار میرود که برخی از افراد باید در خوردن آن مراقب باشند تا مشکلی برایشان ایجاد نشود.

خوردن  گوجه سبز  برای چه افرادی ضرر دارد؟

گوجه سبزرا کمتر کسی دوست ندارد . این میوه ترش مزه و آبدار خواص بسیاری دارد اما برخی از افراد نباید آن را استفاده کنند ، چرا که در صورت خوردن  گوجه سبز  دچار مشکلاتی خواهند شد ، مصرف  گوجه سبز  حتی محدودیت سنی نیز دارد . در این بخش از  نمناک خواهیم گفت که چه گروهی از افراد نباید گوجه سبزمیل کنند.

مضرات گوجه سبز

مصرف گوجه سبزبرای این افراد ممنوع

افراد مبتلا به  فشار خون

بیشتر افراد اغلب گوجه سبزرا با  نمک زیادی می‌خورند .  نمک بسیار برای سلامتی خطرناک است مخصوصا افراد مبتلا به  فشار خون بالا و بیماران کلیوی نباید نمک زیاد مصرف کنند . بنابراین این افراد باید برای خوردن گوجه سبزاز مصرف  نمک زیاد خودداری کنند.

فشار خون

افراد مبتلا به رفلاکس

میزان اسید گوجه سبزبالا است که می‌تواند باعث  سوزش معده ،  معده درد و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتی‌های معده رنج می‌برند.

فراد مبتلا به  نفخ معده

افراط در خوردن گوجه سبزمی‌تواند موجب  نفخ معده شود زیرا گوجه سبزدارای مقدار زیادی اسید سیتریک است . همچنین به دلیل ناررس و کال بودن و طعم ترش گوجه سبزموجب فرسایش مینای دندانها می‌شود.

افراد مبتلا به  سنگ کلیه

به توصیه کارشناسان خانمهای  بارداری که به سن کلیه و مجاری ادرار مبتلا هستند باید از مصرف گوجه سبزو آلو اجتناب کنند ، چرا که اسید اگزالیک موجود در این میوه‌ها می‌تواند منجر هبه تولید سنگ‌های متبلور در بدن برخی افراد شود.

سنگ کلیه

کودکان زیر 3 سال

کودکان از سن سه سالگی به بعد می‌توانند مقدار کمی‌ گوجه سبزبخورند اما قبل از آن باید والدین از نداشتن حساسیت به گوجه سبزدر کودک مطمئن شوند.

افراد سرد مزاج

طبع گوجه سبزسرد است و زیاده روی در خوردن آن برای افراد سرد مزاج مشکلاتی به وجود می‌آورد. بنابراین بهتر است گوجه سبزبا  گلپر خورده شود.

زنان باردار

مصرف بیش از اندازه گوجه سبزتوسط خانمهای باردار باعث رانش مزاج ،از دست دادن آب بدن مادر و همچنین بروز مشکلات سلامتی برای  جنین می‌شود . به غیر از این موارد هیچ عارضه دیگری برای مصرف گوجه سبزدر  دوران بارداری وجود ندارد . اما بهتر است خانمهای باردار در صورت داشتن بیماری‌های زمینه‌‌‌ای یا  آلرژی قبل از مصرف گوجه سبزبا پزشک مشورت نمایند.

افراد دچار اسهال

در مطالب قبلی بخش سلامت  نمناک  اشاره داشتیم که افرادی که به  اسهال مبتلا هستند نباید تا پایان درمان ، گوجه سبزمصرف کنند زیرا خوردن این میوه باعث افزایش مشکل و از دست رفتن آب بیشتر از بدن می‌شود.

گوجه سبز و نفخ معده

حساسیت به گوجه سبز

میوه‌هایی که طعم ترشی دارند مانند میوه‌های دیگر می‌تواند باعث بروز حساسیت شوند . این حساسیت‌ها در برخی موارد به صورت حساسیت‌های پوستی مانند خارش شدید پوست ، ترک خوردن ، اگزما و سرخ شدن در پوست دیده می‌شود.

میوه‌های بهاری حساسیت‌های دیگری نیز ایجاد می‌کنند مانند خارش و سوزش در روی سطح زبان و کام . در اغلب موارد بروز آفت در دهان را نیز از علائم حساسیت به این میوه‌ها محسوب می‌کنند . بهترین روش درمان برای این حساسیت‌ها ، مصرف نکردن میوه و خوراکی‌های حساسیت زا است.

هشدار :

معمولا کودکان با دیدن میوه‌های بهاری بر روی چرخ دستی که به ظاهر تمیز هستند به گمان اینکه فروشنده این میوه‌ها را تمیز کرده است ، آنها را خریداری کرده و پس از نمک زدن مصرف می‌کنند.

اما در حقیقت این خوراکی‌ها تمیز و ضد عفونی نشده اند و آبی که بر روی آنها ریخته می‌شود تنها به دلیل حفظ تازگی و خوش منظره نگه داشتن آن‌ها است. برخی از فروشندگان از آب چاه و یا جوی به این منظور استفاده می‌کنند.

گوجه سبزاگر نشسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت‌های غذایی را مطرح می‌سازد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 13
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 24
  • بازدید کننده امروز : 17
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 41
  • بازدید ماه : 198
  • بازدید سال : 344
  • بازدید کلی : 14423
  • کدهای اختصاصی